Da spørsmålet om Sophie Elise Isachsens (25) inntekt ble et tema i Debatten på NRK tidligere i år, skygget daglig leder og far Jan Olav Isachsen unna spørsmålet.

– Nei, det har jeg ikke eksakt tall på, men Sophie Elise selv er aldri opptatt av hvor mye penger hun har, hun vet ikke hvor mye penger hun har, svarte Jan Olav Isachsen på spørsmålet fra debattleder Fredrik Solvang.

Les mer: – Min intensjon har aldri vært å skade andre, sier Sophie Elise.

Nå er årsregnskapet til Sophie Elise AS, selskapet som influenseren eier 100 prosent av aksjene av, tilgjengelig for offentligheten.

Tallene viser at harstadværingen tjente 6,87 millioner kroner i salgsinntekter i fjor - hele 2,6 millioner mer enn året før, og mye mer enn selskapet, som ble grunnlagt i 2016, noen gang har omsatt for.

Nettavisen Økonomi har spurt manager Karine Kristoffersen om Isachsen ønsker å kommentere tallene – men vi har foreløpig ikke fått svar.

Les mer: De sa det hun drev med bare var tull. Nå knuser hun de arrogante mediene

Sluttet som blogger

25-åringen betaler ut lønn på 1,1 millioner kroner.

Isachsen leverer et resultat før skatt på 4,8 millioner kroner, også dette soleklar rekord, og tar et utbytte på 2 millioner kroner. Overskuddet er 1,8 millioner kroner høyere enn i 2018, mens utbyttet er 1,5 millioner kroner lavere. Resten av overskuddet overføres til selskapets egenkapital.

I starten av året kunngjorde Isachsen at hun ville slutte å blogge, og heller fokusere på andre prosjekter.

– Det siste året har jeg blitt mye lei meg av bloggen. Dessverre. Motivasjonen har dalt og jeg har ikke klart å prioritere den – fordi jeg bare ble trist, og derfor ikke klarte å gjøre noe annet, skrev hun i sitt foreløpig siste blogginnlegg.

Les mer: Kristin Gjelsvik gikk hardt ut på «Debatten» om Sophie Elises TV-sendte rumpeoperasjon

Aldri hatt større inntekter

Etter å ha startet som blogger for rundt ti år siden, har Isachesen utvidet virksomheten til TV2-serien Bloggene, hvor hun figurerte i seks sesonger, musikk og forfatterskap. Isachsen har gitt ut fem singler og to bøker.

Siden Isachsen opprettet selskapet Sophie Elise AS for fire år siden, har hun hatt inntekter på til sammen rundt 19,5 millioner kroner. Hun har aldri hatt større omsetning enn i 2019.

I samme periode har Isachsen tatt utbytter på til sammen rundt 8,7 millioner kroner.

Les mer: Eiendomssmell for Ole Gunnar Solskjær

Les også: Martin Ødegaard har nesten tredoblet formuen