Kjendisparet kjøpte i 2009 den 176 kvadratmeterstore leiligheten for 7,35 millioner kroner. Nå er prisantydningen 16,4 millioner, drøyt 93.000 kroner kvadratmeteren regnet av bruksarealet. Det er DNBs stjernemegler Helene Solberg som har fått salgsoppdraget

Adressen er Erling Skjalgssons gate, som går fra nedsiden av Frogner plass forbi Bygdøy allé og nesten ned mot Skarpsno, der kjendisparets leilighet ligger. Gården er ført opp så langt tilbake som i 1899 (se bildet under).

Leiligheten i 5. etasje omtales i en annonse som en unik topp- og loftsleilighet med vestvendt terrasse. Den ligger ifølge annonsen usjenert til, uten innsyn, og med flott utsikt fra det som beskrives som store vindusarealer.

Conradi og Marlin kan tilby den nye eieren en leilighet med høy standard med blant annet 2/3 soverom, kontor, 2 bad, wc og vaskerom, samt stor stue/spisestue. Ligningsverdien av leiligheten er for øvrig satt til 3 millioner kroner, under 20 prosent av antatt markedsverdi.

Nettavisen har på morgenen prøvd å komme kontakt med megler for en kommentar til salget, så langt uten å lykkes. I salgsoppgaven står det at budgivere må kontakte megler for å vite hvem selger er, så det er en indikasjon på at paret ikke ønsker oppmerksomhet om salget.

Les også: Modig, sterkt og vondt

Babylykke

Et av Norges heteste kjendispar fikk for temmelig nøyaktig ett år siden sitt første barn. Paret har vært sammen i mange år, og i 2014 kunne Conradi bekrefte overfor Seher at de to hadde forlovet seg.

Kåre Conradi (49) er en av Norges mest anerkjente skuespillere, mens Lene Marlin har hatt en lang og suksessfull musikkariere. Conradi er utdannet ved Statens teaterhøgskole og London Academy of Music and Dramatic Art i London.

Han var forlovet med Marian Aas Hansen i åtte år, men denne forlovelsen ble brutt våren 2007. Ifølge Wikipedia bekreftet Marlin i et intervju med Dagbladet i august 2008 at hun og Conradi var samboere.

Kåre Conradi er også kjent som forloveren til Ari Behn da han giftet seg med prinsesse Märtha Louise i Nidarosdomen 24. mai 2002. Conradi er fadder for deres eldste datter, Maud Angelica.

Les også: Eksperter advarer: Disse boligtabbene kan koste deg millioner

Tenåringsidol

Lene Marlin (41) er kjent som både popmusiker og låtskriver og er født i Tromsø. Hun ble sommeren 1997 oppdaget i hjembyen av NRK Troms . Den første singelen ble utgitt i 1998 og het «Unforgivable Sinner» og ble kåret til årets låt under Spellemannprisen 1998.

I 1999 vant Marlin MTV-Europes pris som beste nordiske artist. Artisten fikk i 2014 fikk mye oppmerksomhet da hun åpnet seg om psykiske problemer og selvmordstanker i en kronikk i Aftenposten. Marlin mottok det året Mental Helses Åpenhetspris.

- Folk stopper meg på gaten for å fortelle hvordan Lenes artikkel har påvirket deres liv. Det er tydelig at det er mange som får hjelp, og det var jo det som var målet med artikkelen også.

- Jeg er veldig stolt av henne og veldig glad for det som skjer, sa Kåre Conradi til Se og Hør, da forloveden mottok prisen «Årets forbilde» etter å ha skrevet kronikken.