Atle Antonsens selskap, Panface AS, leverte fredag morgen årsregnskapet for 2020. Selv under en pandemi har Antonsen klart å tjene penger på underholdning.

Selskapet omsatte i 2020 9,7 millioner kroner og rapporterer et driftsresultat på 8,3 millioner kroner. Resultatet før skatt kom på 10,1 millioner kroner.

Det er likevel en reduksjon fra 2019 hvor selskapet omsatte for 11,6 millioner kroner og leverte et driftsresultat på 10,2 millioner.

Antonsen eier 100 prosent av selskapet og står som eneste oppført arbeidstaker. Han utbetalte en lønn til seg selv på 760.000 kroner.

– As-et mitt har utviklet en ny forretningsstrategi som kort fortalt går ut på å være veldig grisk. Det har slått ut i regnskapene, skrev Antonsen til DN i 2020.

Les også: Espen Eckbo gjør julekalender-comeback etter ti år – inspirert av skandalereality

I 2020 har han vært aktuell med showet «12 gode råd» sammen med Bård Tufte Johansen. Duoen lanserte og boken «Bård og Atles gode råd om ALT». I tillegg har Antonsen podcasten "Misjonen" på P4 med Johan Golden.

Showet «12 gode råd» var preget av korona og nedstengingen av samfunnet.

På starten av året premierte også serien «Aldri voksen» på Dplay hvor han spiller sosiallæreren Børre.

Atle Antonsen er også godt kjent for nordmenn flest fra TV-programmer som «Jul i Blodfjell 2»,«DAG» og «Kongen befaler».

Til høsten har han en av hovedrollene i TV2s storsatsning «Kjære landsmenn» hvor han spiller Kong Johan.

Les også: Her er «Farmen»-kjendisene 2022

Nettavisen har tatt kontakt med Antonsen som ikke ønsker å kommentere regnskapet.