Det har alltid vært opp - opp - opp for Facebook. Den trenden fortsetter, ettersom Facebook har ekspandert til nye markeder.

Mens Nord-Amerika og Europa har stått stille de senere årene, har veksten i Asia og spesielt India bidratt til en sterk vekst i antallet daglige aktive brukere.

1,59 milliarder brukere

Ifølge en pressemelding fra selskapet var det 1,59 milliarder daglige aktive brukere, en økning på åtte prosent fra året før.

Facebook tjener også stadig mer penger. I år har aksjen økt med 54 prosent. Sammenlignet med i fjor har annonseinntektene vokst fra 13 milliarder dollar til 16,6. Det tilsvarer omtrent 143 milliarder kroner.

– Vi har hatt et sterkt kvartal og selskapet vårt fortsetter å vokse, sier Mark Zuckerberg i en pressemelding.

Bot på morgenen - suksess på kvelden

De nye tallene kommer samme dag det ble klart at Facebook har vedtatt en bot på 5 milliarder dollar til den føderale kommunikasjonskommisjonen grunnet dårlige rutiner for personvern.

Selskapet eier både Instagram, Whatsapp og Messenger, og har samlet blitt den største giganten innenfor sosiale medier. Ifølge meldingen fra selskapet er det nå 2,1 milliarder mennesker som bruker en av tjenestene hver eneste dag.

Det er mobil som er kongen innenfor inntektene til Facebook, og ifølge selskapets rapport er det nå 94 prosent av annonseinntektene som kommer fra mobilreklame.