*Nettavisen* Økonomi.

Kokker tror på gullår

fisk, mat, art of taste

Forventningene for 2004 er høye blant Oslos gourmetkokker, etter at de fleste kom helskinnet igjennom fjoråret.

Fjoråret var spådd å bli et kriseår for de mer eksklusive spisestedene i Oslo, men nå begynner regnskapene å bli klare, og tallene er ikke så ille som man fryktet, skriver Dagens Næringsliv.

- Vi tjente ingenting i 2003, men nå er vi optimistiske, sier Eyvind Hellstrøm i Bagatelle til DN.

- Markekdet tok seg opp på slutten av året så 2003 ble ikke så verst, sier informasjonsdirektør Baard Fiksdal i Reiselivsbedriftenes Landsforening (RBL).

- Vi føyer oss inn i rekken av dem som synes det ser bedre ut i 2004. Det har allerede vært en bra start på januar, sier Lars Erik Underthun, daglig leder for Feinschmecker.

- Jeg tror dette blir et lysere år, sier Bent Stiansen på Statholdergaarden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.