*Nettavisen* Økonomi.

Kraftig vekst for Catch

Bredbåndsfeberen gir hyggelige resultat for Catch

Nordmenn vil ha internett over bredbånd, og det gir gode resultater for Catch. Selskapet vokser kraftig, både organisk og via oppkjøp.

God vekst
Driftsresultatet før avskrivninger ble 20,4 millioner kroner i kvartalet, opp fra 11,2 millioner kroner i tilsvarende periode i fjor.

- Det er hyggelig å se at vi leverer et positivt resultat i første kvartal. Det er god vekst i antall linjer, og det er positivt at vi tar en høyere andel av nye linjer i dette kvartalet enn i fjerde kvartal, sier konsernsjef Hasse Iwarsson i en kommentar.

Han fremholder at fokuset fremover vil bli på vekst og operasjonell effektivitet. Og Catch har ikke tenkt å stoppe ekspansjonen.

Flere linjer
- Vi opererer i et marked full av muligheter og vi er godt posisjonert for videre vekst. Vi planlegger å presentere en mer detaljert plan når vi offentliggjør tall for andre kvartal i august, sier Iwarsson.

Catch hadde ved utgangen av første kvartal totalt 50.100 linjer i drift hvorav 48.192 DSL-linjer, som er 58 prosent høyere enn antall DSL-linjer ved utgangen av første kvartal 2004. Hver tredje linje som ble solgt gjennom kvartalet var en bedriftslinje.

Resultat før skatt utgjorde 2,1 millioner kroner, mot 4,7 millioner kroner i fjorårets første kvartal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.