Gå til sidens hovedinnhold

Kredittkortnedbetalings-kalkulator

Kalkulatoren beregner hvor lang tid det tar før kredittkortgjelden er nedbetalt.

Her finner du kalkulatoren: Kredittkortnedbetalings-kalkulator

Om kredittkortnedbetalings-kalkulatoren

Ved å variere lånebeløpet, renten og innbetalingen kan du se hvor mye kredittkortet koster deg totalt, og hvor lang tid det tar å nedbetale det.

Først legger du inn hvor stort lånebeløpet skal være på kredittkortet. Deretter legger du inn renten. Denne varierer fra 13 til 22 prosent.

På kredittkortet er det et krav til minste innbetaling på kredittkortet. Den minste innbetalingen blir bestemt av både en minimum prosentsats, og et minimum kronebeløp. Det er største av de to tallene som er minimumsbeløpet som må innbetales per måned. Dette vises i feltet «Minste innbetaling på kredittkortet».

Under «Innbetalinger» legger du inn hva du ønsker å innbetale på kredittkortet i feltet «Dette betaler du inn på kredittkortet». Du kan ikke legge inn lavere beløp enn beløpet som vises i feltet «Krav til minste innbetaling på kredittkortet».

Ut fra det innbetalte beløpet regner kalkulatoren regner ut hvor mye du totalt må tilbakebetale, og hvor lang tid det tar før du har nedbetalt kredittkortgjelden.

Aller nederst bregner kalkulatoren hvor lang tid det tar hvis du alltid bare innbetaler det laveste beløp. Her tar kalkulatoren hensyn til at minstebeløpet stadig blir lavere siden du nedbetaler litt av lånet hver måned. Dette medfører at nedbetalingstiden blir mye lenger.

Les mer om kredittkort:

Guide til kredittkort
Dette må du vite om kredittkort.

Finn beste kredittkort
Her kan du finne ut hvilket kort som er best for deg. Legg inn dine egne forutsetninger for bruk av kortet, og se hvordan rangeringen av kredittkortene blir.

Renter på kredittkort
Dette er rentene på kredittkort.

Gebyrer på kredittkort
Dette er gebyrene på kredittkortene.

Kredittkort: Rabatter og andre fordeler du får i kredittkortene
Mange kredittkort gir mange rabatter og andre gratisfordeler. Les mer om det her, og andre kommentarer til kredittkortet.

Sikker kortbruk
Slik bruker du kortet på en sikker måte.

Smart bruk av kredittkort
Kredittkortet kan brukes smart på en rekke forskjellige måter.

Andre lånekalkulatorer:

Annuitetslånskalkulator
Kalkulatoren beregner effektiv rente, sum renter og gebyr, samt hvilket terminbeløp du må betale. Det blir beregnet en nedbetalingsplan for inntil de 12 første terminene, og årssummene for samtlige år.

Lån med restverdi
Lån med restverdi brukes oftest i forbindelse med billån. I stedet for at lånet nedbetales til null, betales det ned til bilens forventede restverdi.