*Nettavisen* Økonomi.

Lager kopi av sim-kortet ditt

Endelig – en backup-løsning for telefonnumrene dine. Med denne lille dingsen trenger du aldri mer være redd for å miste alle kontaktene dine sammen med mobilen.

Har du noensinne mistet alle telefonnumrene som ligger på mobilen din? Da vet du hvor avhengige vi har blitt av telefonen. Om du mister hele mobilen eller bare får slettet numrene, det er nesten krise for både jobb og fritid. Her er løsningen på alle problemene. Denne lille enheten tar backup av sim-kortet ditt, og sørger for at du aldri mister alle de viktige telefonnumrene dine.

Alt du trenger å gjøre, er å sette sim-kortet ditt inn i åpningen bak på enheten, og den oppdaterer automatisk alle numrene dine. Forutsatt at du har lagret kontaktene dine på sim-kortet og ikke i selve telefonen. I tillegg dobler denne gadgeten som en mini-PDA, eller håndholdt på godt norsk.

Du kan selvfølgelig skrive inn kontakter direkte på skjermen, og disse overføres så til sim-kortet ditt neste gang du setter det inn. PDA-en tar tre fulle sim-kort, slik også kan lagre alle telefonnumrene som du ikke har plass til her. I tillegg har den kalender, notatfunksjon, kalkulator, valutakonverterer og alarm.

TV 2 Nettavisen har ikke sett noe liknende i norske butikker, men vi fant denne lille saken på www.iwantoneofthose.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.