Landets dyreste bolig på det åpne markedet til salgs

Den dyreste boligen på det åpne markedet er lagt ut til salgs. Prislappen vil gi mange som er på boligjakt hakeslepp.

13.04.19 14:37

Hele 100 millioner kroner koster det for villaen som ligger ute til salgs på Finn.no. Den praktfulle boligen befinner seg midt på Frogner i Oslo, og er helt unik ifølge megler Jan Fredrik Bonde i Sem & Johnsen Eiendomsmegling.

- Boligen er totalrestaurert, og bygningen holder 2019-standard når det gjelder både det tekniske og inventaret. Fasaden er 100 år gammel og nyoppusset. Det er en helt unik byvilla, sier Bonde til Nettavisen.

- Komplett

Med Frognerparken som nabo kan du få en praktfull villa, oppført i 1918, med et bruttoareal på 947 kvadratmeter, som gir en prisantydning på eiendommen på litt over 100.000 kroner per kvadratmeter. Du får også syv soverom, vinkjeller og en tomt på over ett mål.

- Det er ikke mulig å få gjort det bedre. Arkitekturen, romstørrelse og det tekniske utstyret i boligen er veldig bra. Alt er nytt, det elektriske anlegget, det er vannbåren varme, nye vinduer, og alt er komplett, skryter eiendomsmegleren av villaen.

MEGLER: Det er Jan Fredrik Bonde som er eiendomsmegler for villaen på Frogner til 100 millioner norske kroner.  Foto: Sem-Johnsen

Arkitekturen, takhøyden og størrelsen er unik mener han. Andre lignende boliger i nærområdet han har solgt har gått for langt færre millioner kroner, men er ikke i nærheten av denne villaen.

- Den siste boligen jeg solgte gikk for 60 millioner, men var både mindre og var i dårligere stand, forteller han.

Vil ha flest mulige interessenter

Lørdag formiddag forteller Bonde at det hittil har vært fem interessenter. Han har hatt fem separate visninger, hvorav én er til et selskap og fire av interessentene er privatpersoner.

- Grunnen til at boligen ligger på det åpne markedet er at jeg av erfaring vet at det er mange potensielle kjøpere som ikke vet om boligen og som jeg ikke vet av. Vi må vise fram boligen, for mange vet ikke engang at de har tenkt å bytte eiendom, forklarer han.

Bonde legger til at nettet fungerer bra som en informasjonskanal for å selge boliger, også de som er så dyre som denne villaen.

- Vi vil nå alle potensielle kjøpere, både i inn- og utlandet, sier han.

VILLA: I dette området ligger den store og flotte boligen i Sigyns gate 3 på Frogner i Oslo.  Foto: Google Maps

Med en prislapp på 100 millioner kroner, er det noe de fleste nordmenn vil kalle svindyrt. Eiendomsmegleren forteller hva han tenker om prisen.

- Det er forferdelig mye penger, men jeg vet ikke om jeg kan kalle det dyrt.

Det er eiendomsselskapet Panonia AS som står oppført som eier av boligen, og kjøpte den for 35,5 millioner i 2017.

Utearealer

Det er ikke bare boligen i seg selv som er stor og flott. Eiendommens utearealer er også pusset opp og restaurert.

- Hagen er oppgradert og istandsatt med ny ferdigplen og annen beplantning. Hagen er inngjerdet med smijernsgjerde, og gårdsplassen er steinsatt med snøsmelteanlegg og elektriske porter, står det i salgsoppgaven.

Har du 100 millioner kroner på bok, kan du la deg friste av boligen i Sigyns gate 3 på Frogner. Men for de av oss som kan bare drømme om å ha så mye penger til rådighet, får vi bare la oss inspirere av arkitekturen og innredning av boligen som vi ser av boligannonsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.