*Nettavisen* Økonomi.

Lar passasjerene booke om

SAS Braathens og Norwegian lar passasjerer som har billett til London den nærmeste tiden, booke om eller bytte billetten i en verdikupong.

08.09.05 14:15

- Dette tilbudet gjelder fram til 11. juli, da vil vi ta saken opp til ny vurdering, sier seniorrådgiver i SAS Braathens Knut Løvstuhagen

SAS Braathens vil tillate ombookinger for London-reiser fram til og med denne datoen på grunn av terrorangrepene torsdag.

- Dette vil være ombookinger innen samme klasse som passasjeren har bestilt. Man kan velge å reise til London på et senere tidspunkt, eller et annet reisemål, sier Løvstuhagen.

Verdikupong
Passasjerer kan også få refusjon i form av en verdikupong som kan løses inn i en billett senere.

- Denne kupongen har gyldighet på ett år, sier Løvstuhagen.

Nummeret til SAS’ kundesenter er 05400.

Norwegian
Norwegian-passasjerer som har utreise til London fra nå og fram til og med 12. juli kan få booket om billettene til andre ledige avganger.

- Skulle de ønske å bytte destinasjon er det mulig, men det kan bli vanskelig fordi det er mange fulle fly, sier mediekontakt i Norwegian Anne Grete Ellingsen.

Disse ombookingene kommer til å være gebyrfrie.

Norwegians kundesenter har telefonnummer 815 21 815.

Ryanair
Ryanair var ikke tilgjengelige for kommentar torsdag ettermiddag. Markedssjef ved Sandefjord lufthavn Torp Tine Mathisen tror det vil være mulig for passasjerer som har billett hos selskapet å få endret den.

- Innenfor en syv-dagers periode vil Ryanair være fleksible så lenge det er ledige seter, sier Mathiesen.

- Ryanair er fleksible i forhold til situasjonen som har oppstått, og jeg vil anbefale folk å ta kontakt der de har kjøpt billetten sin eller ringe et av kontaktnummerne som ligger på internett, sier markedssjef ved Sandefjord lufthavn Torp Tine Mathisen.

Ryanair har telefon 820 00 720.

Ryanair-passasjerer kan også ringe servicekontoret på Torp telefon 33 42 70 03.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag