Gå til sidens hovedinnhold

Lotto-Evelyn ikke vinneren

Evelyn Brode er likevel ikke den ukjente Lotto-millionæren. Jakten på vinneren av 5,3 millioner kroner fortsetter. Har du sjekket lottokupongen din?

- Vi har gjennomgått loggen, og vinnerrekken er et lynspill. Evelyn Brode spilte registrert Viking-Lotto, og tidspunktet stemmer ikke, sier informasjonsrådgiver Remo André Martinsen i Norsk Tipping til TV 2 Nettavisen.

Den fortsatt ukjente vinneren kjøpte tre kupongen med tilfeldig valgte rekker, såkalte lynspill. Det var den første av disse tre kupongene som gikk inn med vinnerrekken.

Vinnerkupongen hadde tallrekken 7 - 8 - 9 - 10 - 13 - 20 - 26, og ble kjøpt klokken 16.48,18. Kupongen ble kjøpt på Tiff Mix i Bergensveien på Grorud i Oslo.

Lotto-lappen gir 5.343.045 kroner av lørdagens pott på godt over 20 millioner kroner.

Det var en ansatt i kiosken som kjente igjen Brode fra bildene på overvåkningskameraet på kjøpstidspunktet. Men nå viser det seg at det likevel ikke var riktig vinner som ble pekt ut.

Ifølge Norsk Tippings systemer kjøpte Evelyn Brode registrert Viking-Lotto på et tidspunkt som ikke stemmer overens med kjøpet av de tre lynkupongene.

- Vi kan forstå at hun har misforstått, men dessverre ble det ikke Brode som var vinneren denne gangen, forteller Martinsen.

Han legger i tillegg vekt på at Norsk Tipping tar avstand fra bruk av bilder fra overvåkningskameraer i jakten på Lotto-vinnere. Martinsen henviser til at alle vinnere har rett til å være anonyme, og mener bruk av slike bilder kan være i strid med personvernet.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken