Gå til sidens hovedinnhold

Mer gratis OL-web-tv

Onsdag fortalte vi om gratis OL-sendinger fra nederlandsk tv på nett. Det finnes enda flere gratis alternativer med bedre kvalitet.

I går fortalte vi at den nederlandske tv-kanalen NOS har lagt ut hele seks tv-kanaler på nett med de meste av OL-sendinger direkte.

Etter at vi la ut denne artikkelen har vi fått tips om at dette ikke er den eneste gratis muligheten til å se OL på web-tv. Den finske tv-kanalen YLE har også lagt ut direktesendinger på nett uten behov for å registrering. Her får du muligheten til å se OL i to kanaler, og kommentatorene er på svensk, fremfor ukommentert hos NOS.

Kvaliteten på bildet ser også ut til å være høyere enn det NOS tilbyr. I tillegg har de lagt ut en svært lang liste med klipp fra tidligere sendinger, sortert etter grener.

YLEs brukergrensesnitt er ikke like intuitivt og godt som det NOS har utarbeidet, men deler av siden er laget med svensk tekst, og du trenger ikke stort mer. Har du noe finsk du må lese, kan du benytte Googles oversettelsesverktøy som du finner her .

De svenske sendingene til YLE finner du her.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg