Gå til sidens hovedinnhold

Nå har boligen fått en prislapp: - Byens flotteste utsikt

Oslos flotteste utsikt er til salgs, og nå er også prisantydningen klar for panoramaeiendommen.

Nettavisen skrev i juni at en av Norges dyreste eiendommer var til salgs.

Selger av panoramaeiendommen «Voksentun» i Holmenkollåsen er investoren Hans Preben Mehren (født 1945). Han prøvde ifølge VG allerede i 2004 å selge eiendommen, uten å lykkes, til tross for et angivelig prisavslag på hele 20 millioner kroner.

Nå kan vi vise flere bilder av det som er omtalt som et lite stykke «Maihaugen» i Holmenkollåsen (se video), også fra innsiden.

Les også: Boligtopper spår prissjokk i Oslo

Byens flotteste

- Dette er en helt fantastisk eiendom med en unik beliggenhet og byens flotteste utsikt! Vi jobber nå med flere potensielle interessenter og er i spennende dialoger som kan lede til et salg. Utover det kommenterer jeg ikke salgsprosessen, sier stjernemegler Michelle Krefting i Sem & Johnsen til Nettavisen Økononomi.

Prakteiendommen på nærmere 13 mål har som bildene viser en av Oslos desidert flotteste utsikter, der den ligger noen hundre meter ovenfor Holmenkollanlegget.

Prisantydningen i juni var ikke kjent, annet enn at den var «meget høy». Nettavisen skrev før sommeren at eiendommen var mer verdt enn Stein Erik Hagens store eiendom, som ligger rett ved siden av.

Hagen betalte i sin noen titall millioner kroner for sin eiendom, og Mehren kan håpe på 85 millioner hvis han får prisantydningen. Det er ifølge Finn.no den tredje dyreste eiendommen i Norge som nå er til salgs, etter luksusleiligheten til Obos på Majorstua og Semb Hovedgård.

Obos håper fortsatt på 97 millioner kroner for den 395 kvadratmeterstore toppleiligheten i prosjektet Middelthunet, som har Frogner stadion som nærmeste nabo. Prisantydningen for Semb Hovedgård utenfor Horten er 95 millioner kroner.

Hans Preben Mehren var for øvrig usedvanlig ordknapp i juni til salget.

– Men jeg lever og jobber, svarte Mehren på spørsmålet om han fortsatt er en aktiv investor.

Les også: Jahn Teigens hjem til salgs - se de unike bildene

Fra 1600-tallet

Panoramaeiendommen har adressen Voksenkollveien 6, og tomten er på hele 12,9 mål. En kjøper tar over et hovedhus på 436 kvadratmeter og 13 historiske bygg. de eldste fra 1600-tallet.

Byggene er ifølge en annonse gjenreist med god nøyaktighet, jevnlig vedlikeholdt de seneste 50 årene og skal derfor være i god teknisk stand.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar