Mange av oss liker å bestille mat hjem til oss selv, og spesielt under koronapandemien hvor flere av oss i mange måneder fikk streng beskjed om å holde oss hjemme. Det er imidlertid ikke bare mat nordmenn vil kose seg med hjemme. En god «dessert» er heller ikke å forakte for å piffe opp stemningen hjemme.

Nå kan du faktisk få levert en rask «dessert» på en halv time, fordi Kondomeriet og matleveringstjenesten Wolt har bestemt seg for å samarbeide.

Les også: Frustrert restauranteier Benjamin om Foodora: – Folk vet ikke om dette

Womanizer, pizza, vårruller og penisring

Det er mildt sagt en variert meny du fremover kan finne i Wolt-appen, noe for enhver smak.

- Enten du foretrekker wok og Womanizer, pizza og penisring eller vårruller og vibrator kan du nå bestille det i Wolt-appen, forteller Christian Etholm, Markedssjef i Wolt, i en pressemelding.

Og han legger til:

- Vi ser at interessen for umiddelbar levering har økt, og denne typen leveringsform åpner også for nye muligheter i flere kategorier. Med hjemlevering på 30 minutter blir det nå enda enklere å nyte både middag og en ekstra pirrende dessert.

Les også: Nordmenn kjøper sexleketøy som aldri før – dette øker mest

Foreløpig kun i Oslo

Både Wolt og Kondomeriet har håvet inn under koronapandemien, og ser altså nå på dette som en ny inntjeningsmulighet.

- Kondomeriet ser alltid etter nye muligheter og spennende prosjekter. Samarbeidet med Wolt er en super mulighet for å være lett tilgjengelig for kundene våre. Per dags dato er Kondomeriet tilgjengelig på Wolt i Oslo, men vi håper at orgasmebølgene fra hovedstaden skal vekke større interesse for buttplug på døra, forteller presseansvarlig i Kondomeriet, Marthe Sørflaten.

- Vårt mål er på sikt å kunne levere deilige desserter hjem på døra flere steder i landet. I dag kjøper nordmenn mer sexleketøy enn noen gang, og derfor skal vi være i umiddelbar nærhet når lysten melder seg, legger hun til.

Les også: Test av sju matleveringstjenester: Soleklar taper og klar vinner