Eks-fotballspilleren har grunnlagt «Studio 99» som skal utvikle dokumentarer, TV-serier og annet kreativt arbeid, skriver amerikanske Variety.

Selskapet har allerede flere prosjekter på gang innen sport, reise og mote, og et av prosjektene vil handle om Beckham selv. 44-åringen er deleier i det nyoppstartede fotballaget Inter Miami CF, og prosjektet vil følge klubben fra utviklingsstadiet til starten i 2020.

Navnet på det nye selskapet skal heller ikke være tilfeldig. I 1999 giftet den daværende Manchester United-spilleren seg med Victoria Adams (nå Beckham), de fikk sitt første barn og han vant «the treble» med Manchester United, som vant Premier League, FA-cupen og Champions League det året, skriver Variety.

«Studio 99» vil også overta all innholdsproduksjon av Beckhams kontoer i sosiale medier, som inkluderer 57 millioner følgere på Instagram og 52 millioner følgere på Facebook.

- Jeg har alltid likt å skape innhold og jobbe med kreative mennesker. Jeg har sett innvirkningen av dokumentarene jeg har jobbet med tidligere, og jeg har funnet ut at det er disse type show jeg elsker mer og mer som seer, sier Beckham i en uttalelse.