Nå vil investor Trond Mohn ta opp kampen mot treningskjeden Sats

GÅR INN I TRENINGSBRANSJEN: Milliardær Trond Mohn ønsker å utfordre treningskjeden Sats.

GÅR INN I TRENINGSBRANSJEN: Milliardær Trond Mohn ønsker å utfordre treningskjeden Sats. Foto: Emil Weatherhead Breistein (Bergensavisen)

Milliardæren får med seg Brann-lege Arne Instebø på laget. I første omgang legger duoen 50 millioner kroner i satsingen.

- Vi ønsker å bygge oss opp til å bli en aktør som kan operere ved siden av Sats. Vi ønsker å ta en litt annen posisjon enn det Sats har i dag der vi fokuserer mer på bredden, sier Arne Instebø, idrettslege i eliteserieklubben Brann , til Dagens Næringsliv.

Sammen med bergensinvestor Trond Mohn kjøpte de treningskjeden Stamina i fjor, og de ønsker nå å utvide tilbudet for å utfordre Norges største treningsaktør. Duoen starter med å utvide Stamina fra 40 til 54 treningsentre landet rundt.

Trond Mohn er en av landets rikeste personer, og er også kjent for å donere store summer til idrettslag og forskning.

Brann-legen forteller til Dagens Næringsliv at deres satsing skal være annerledes. De ønsker en mer «familievennlig profil» enn Sats, hvor trening skal brukes forebyggende og mot behandling av sykdom.

Sats ønsker tilbudet velkommen, og frykter ikke konkurransen fra det nye treningskonseptet til Mohn og Instebø, ifølge Dagens Næringsliv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag