NA24 skal samarbeide tettere med Nettavisen

Foto: Thomas N. Witsø-Bjølmer (Thomas N. Witsø-Bjølmer)

Nå blir det enda mer økostoff på Nettavisen.

24.06.09 13:09

Økonominettstedet NA24 inngår et strategisk og langsiktig samarbeid med Nettavisen.

- Dette er et fornuftig tiltak som vil gjøre både NA24 og Nettavisen sterkere, sier Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum.

Det nye og tettere samarbeidet mellom de to redaksjonene, vil føre til at du nå får se enda mer økonomistoff på Nettavisens forside.

- Vi vet at Nettavisens lesere er interessert i økonomistoff – og NA24 har vært ledende på nyheter på dette feltet. Derfor er det fint å få et fortsatt samarbeid. Redaksjonene i Nettavisen og NA24 har spilt på lag i flere år, og det er godt å formalisere samarbeidet nå som nettstedet har fått nye eiere, sier Stavrum.

Nettavisen-sjefen gleder seg til å samarbeide tettere, og sier at begge redaksjonene vil tjene på dette.

Imponert av NA24
- Jeg er imponert over at NA24s nye eiere og ledelse så snart klarte å snu skuta økonomisk, og tror at det vi nå gjør er et vinn/vinn-samarbeid. NA24s lesere er primært interessert i økonomi, men de er også interessert i nyheter generelt. Derfor er det bra for NA24 å komme inn i et bredere redaksjonelt miljø, sier sjefredaktøren.

Inge Berge, sjefredaktør i NA24, er overbevist om at de to redaksjonene vil komme styrket ut av samarbeidet.

- NA24 og Nettavisen har det til felles at vi er angripere og outsidere – og vi har nytte av ikke å dra på tunge papirorganisasjoner.

Tøffe tider
Det er ingen hemmelighet at annonsemarkedet er tøft for tiden, men de to redaktørene har tilpasset seg den nye hverdagen.

- Finanskrisen har rammet hele mediebransjen, men NA24 og Nettavisen var tidlig ute med å tilpasse kostnadene til de nye inntektene. Vi tror at de aktørene som klarer å drive mest effektivt og som lager gode redaksjonelle produkter med lave kostnader, vil vinne. Nettavisen og NA24 har gode forutsetninger for å klare seg godt gjennom brottsjøene, sier Inge Berge og Gunnar Stavrum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.