Årsregnskapet for 2018 til Vendela Kirseboms produksjonsselskap er nå klart. Vendela Production AS driver med med TV- og mediaproduksjon, modellvirksomhet, konsulentog investingsvirksomhet, samt deltagelse i andre selskaper

Av regnskapet fremkommer det at de totale inntektene falt fra 3,33 millioner kroner i 2017 til 2,91 millioner i 2018. Driftsresultatet i perioden er ned fra 1,37 millioner kroner til 813.000 kroner.

935.000 i lønn

Den tidligere supermodellen tok ut 935.000 kroner i lønn i fjor og har ifølge regnskapnotene satt av 500.000 kroner til utbytte. Kirsebom er eneaksjonær i selskapet.

Den totale egenkapitalen ved utgangen av fjoråret utgjorde 1,37 millioner kroner, men mesteparten av aktiva i selskapet er kundefordringer.

Nettavisen Økonomi har forsøkt å få tak i Vendela Kirsebom for en kommentar til tallene, men hun har så langt ikke besvart henvendelsene.

Vendela Kirsebom omtales som Norges mest kjente supermodell, ifølge talelisten.no. Hun ble oppdaget som 13-åring og har i løpet av livet jobbet med verdens største merkevarer innenfor mote og fashion. Gjennombruddet kom i 1993, da hun poserte på forsiden av bladet Sports Illustrated.

50.000 kroner per foredrag

Talerlisten.no skriver at Vendela de senere årene har bygget opp merkevarer innenfor kosmetikk, smykker og briller. Hun har også gitt navn til egen e-sykkel og er First Lady for First Hotels. Hun tar ifølge talerlisten-no opp mot 50.000 kroner for et foredrag.

Vendela Kirsebom er blitt samboer med Petter Pilgaard, som vant den første norske utgaven av Paradise Hotel. Det nye superparet traff hverandre under innspillingen av Kjendis-Farmen. Paret har punget ut med 17 millioner kroner for en leilighet på Vinderen.

52-åringen avviste nylig at hun er gravid.