Gå til sidens hovedinnhold

Nekter å møte Hubbard

Richard Hubbard ber tynt om å få gi sin versjon av Iran-saken til styret i Statoil, men styreleder Jannik Lindbæk vil ikke lytte til den sparkede Statoil-direktøren.

For en måned siden skrev Richard Hubbard et brev til styret i Statoil med bønn om å få gi sin versjon av det som skjedde omkring den famøse konsulentavtalen med Horton Investments. Det ga null uttelling.

-Det er korrekt at styret ikke har hatt noe møte med ham, sier styreleder Jannik Lindbæk til TV 2 Nettavisen.

Ba tynt

Torsdag forsøkte Hubbard på nytt i et lengre intervju med TV 2 Nyhetene, hvor han kom med en direkte oppfordring til styrelederen i Statoil.

-Hjelp oss, ba Hubbard på vegne av seg selv og cirka 30 Statoil-ansatte som ikke har fått tilbud om advokathjelp fra sin arbeidsgiver.

Hubbard sa videre i intervjuet at han nå vil skrive et nytt brev til styret og be om et møte.

Får tvert nei

Men Jannik Lindbæk vender det døve øret til Hubbard og andre som måtte ha lyst til å fortelle styret sin versjon av Iran-saken.

-Saken er jo under etterforskning, og arbeidet med å intervjue de forskjellige som på noen måte er involvert er overlatt til vår advokat Erik Keiserud. Da har vi til nå ikke syntes det har vært naturlig å møte Hubbard eller andre, sier Lindbæk, som tilføyer:

-Vi må behandle folk likt.

Lindbæk kan heller ikke love at Hubbard får snakke med styret på et seinere tidspunkt.

-Nei, jeg vet ikke om det blir naturlig. Vi har overlatt saken til Keiserud, så vi alle informasjoner komme fram den veien, fortsetter han.

Ett møte med Hubbard

Erik Keiserud sier til TV 2 Nettavisen at han hadde et møte med Richard Hubbard onsdag denne uka. Advokaten vil imidlertid ikke ut med hva de to snakket om.

-Det kan jeg ikke kommentere, sier han.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter