Vi søker deg med nyhetsteft, evnen til å se gode vinklinger, forståelse for hvordan nettet fungerer, og med et sikkert språk. Bredt interessefelt og gode allmennkunnskaper er et pluss.

Som ansatt i Nettavisen få du være med og påvirke en nettavis i vekst – og være del av en arbeidsplass med godt miljø og høyt under taket. Lønn etter kvalifikasjoner.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Hvis du har noen spørsmål til stillingene, kontakt gjerne utgavesjef/frontredaktør Morten Karlsen på mobil 90757758 eller e-post morten.karlsen@nettavisen.no. Klubbleder i Nettavisen er Kjetil B. Mæland – mobil 93664455 eller e-post kjetil.maeland@nettavisen.no.

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder, med 2 millioner ukentlige lesere. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk.

Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen.

Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør.

Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.