Gå til sidens hovedinnhold

Nordmenn hamstrer fisk

Vi kjøper fisk og fjærkre i stedet for kjøtt etter E.coli-utbruddet som til nå har rammet 13 barn.

Den siste tiden har Gilde hatt et nedgang i kjøttsalget på 25 prosent, melder TV 2 Nyhetene.

Både Ica og Coop melder at salget av kjøtt har gått kraftig ned. Samtidig har fisk- og fjærkreproduktene hatt en like stor oppgang.

- Vi har merket veldig stor nedgang i kjøttsalget, det har gått drastisk ned. Utenom kampanjevarene vi har nå, så selger vi ihvertfall 20 til 30 prosent ekstra denne uken her på grunn av alt i media, sier salgssjef Magnus Aulie i Coop Obs på Løren.

Også de ansatte ved Ica Maxi på Sjølyst i Oslo kan melde om endringer i handlemønsteret.

- Folk er vel kanskje litt redde for at det er noe med kjøttdeigen, så lenge de ikke har fått noen klare svar, sier stormarkedssjef Rune Nygaard.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken