«Norges Gordon Gekko» selger Nesøya-luksus: Se villaen rom for rom

Morten Sundstø var i en årrekke en av de mest profilerte aktørene i det norske finansmiljøet.

22.05.19 23:28

IT-analytikeren og investoren Morten Sundstø skapte overrskrifter i såvel finanspresse som ukeblader på 1990- og 2000-tallet. Han var kjent for å snakke i overskrifter om såvel finansielle forhold som vakre kvinner og egne ambisjoner om å bli statsminister.

Sundstø ble for alvor kjent i underholdningsverdenen da han innledet et forhold til den kjente TV-personligheten Pia Haraldsen i 2005. Haraldsen er i familie med dronning Sonja.

Sundstø fikk med sin karakteristiske stil tilnavnet «Norges Gordon Gekko» etter Michael Douglas' rollekarakter i storfilmen «Wall Street» fra 1987.

HEI SVEIS: Morten Sundstøs frisyre og yrkesbakgrunn gjorde at mange sammenlignet ham med Michael Douglas rollefigur «Gordon Gekko».

Selger Nesøya-luksus

Sundstø har de senere årene forsvunnet fra rampelyset. Denne uken dukket boligen hans på eksklusive Nesøya utenfor Oslo opp på Finn.no, og du kan se detaljene fra luksuseiendommen i videoen over.

- Nesøya er alltid populært, men det tar tid å selge eiendommer i denne prisklassen, sier daglig leder Carl Fredrik Solli i Privatmegleren Solli & Partnere.

Pris: 24,9 millioner

De har annonsert den 318 kvadratmeter store eneboligen med en prisantydning på 24,9 millioner kroner. Den har også en sokkelleilighet.

Du kan se boligen rom for rom i videoen over.

- Det er en fantastisk eiendom som ligger skjermet til med gode solforhold og en flot utsikt, understreker megleren.

Morten Sundstø bygget boligen i 2005, to år etter at han kjøpte tomten den står på for 3,4 millioner kroner.

Denne boligen vakte oppsikt da den ble lagt ut for salg:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.