Gå til sidens hovedinnhold

Norsk W800i nedstrippet

Sony Ericsson lanserte nylig sin Walkman-telefon W800i. Utgaven som selges i Hong Kong er overlegen det en finner i Europa.

W800i har fått pressen i Norge til å juble. Computerworld omtalte telefonen som verdens beste, mens vi i Nettavisen gav telefonen terningkast 5. Likevel er det store forskjeller på telefonen som selges i Europa og i Hong Kong melder Mobile Life.

Innbyggerne på den kinesiske øya kan nå kjøpe telefonen i en spesialversjon med fjernkontroll for mp3-spillerfunksjonen i tillegg til en dobbelt så stor minnebrikke på hele én gigabyte. Pakken er et resultat av et samarbeid mellom Sony Ericsson og Touch.

Telefonen ser derimot til bli levert med andre ørepropper enn de kritikerroste som leveres med på den «vanlige» utgaven. Det er derfor ikke sikkert at det bare er fordeler med denne spesialutgaven.

Ønsker du større kapasitet på telefonen som du kjøper her i Norge kan du enkelt kjøpe til en ny minnebrikke. En brikke på én gigabyte kan du oppdrive fra 860 kroner ifølge prisguiden til Akam. Fjernkontrollen skal det derimot ikke være mulig å kjøpe separat ifølge Mobile Life.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken