Gå til sidens hovedinnhold

Norske Skog gir penger

Norske Skog gir en million kroner til et prosjekt for å finne en mulig fremtid for området der papirfabrikken Union ligger.

Norske Skog står fast på sin nedleggelse av papirfabrikken Union i Skien, men gir nå penger til et prosjekt for å finne en fremtid for området der fabrikken i dag ligger.

1 million
Konsernet har satt av 1 millioner kroner til et forprosjekt. Arbeidet starter umiddelbart og forslag og anbefalinger skal foreligge innen utgangen av året, melder Norske Skog i en pressemelding.

Ifølge meldingen skal prosjektet ledes av Norske Skogs konserndirektør finans Christian Rynning-Tønnesen.

- Vi vil starte arbeidet med å utrede nye mulighetene på Klosterøya nå for å være best mulig forberedt dersom nedleggelse av Union blir vedtatt i begynnelsen av oktober, sier konserndirektør Christian Rynning-Tønnesen i meldingen.

Nye forslag
Medlemmer i gruppen blir fylkesordfører i Telemark, konstituert ordfører i Skien, fabrikksjefen ved Union, en representant for ansatte ved Union og en ekstern representant.

Prosjektgruppa har fått i oppdrag er å fremme forslag til fortsatt næringsvirksomhet på Klosterøy, men også se på mulighetene for å gjøre Klosterøya tilgjengelig for lokalbefolkningen.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken