Gå til sidens hovedinnhold

NRK lover avklaring om ny sesong av «Exit»

NRKs dramasjef vil ha konkrete og skriftlige historier på bordet før beslutningen tas. Rikskringkasteren bestemmer seg før jul.

VG skriver tirsdag at NRK vil vite mer om historiene en eventuell sesong to av dramaserien «Exit» skal baseres på.

– Vi må ha noe konkret og skriftlig på bordet før vi tar en endelig beslutning om en sesong to. Men vi satser på en avklaring før jul, sier dramasjef Ivar Køhn til VG.

Ifølge NRK vil ikke en ny sesong av dramaserien være klar for visning før tidligst på vinteren eller våren i 2021.

Les mer: Supermodellen fikk sjokk da denne meldingen tikket inn dager før Exit-premieren: – Det er grotesk

«Exit» er den mest strømmede dramaserien på NRK noensinne, og i forrige uke passerte første episode av suksesserien én million seere. Snittet per 14. oktober var på 832.000 seere per episode.

Til VG sier produsent og administrerende direktør Petter Testmann-Koch i produksjonsselskapet Fremantle at selskapet er i dialog med NRK.

- Vi går nå i gang med å skrive både manus og storyline til sesong to, sier Testmann-Koch til VG.

Tidligere denne måneden fortalte Helene Sommer, som sammen med Elene Nyborg utgjorde artistduoen Diva i 1990-årene, at virkeligheten overgår de smått utrolige scenene som utspiller seg i «Exit».

- Det har vært mange tilbud om penger. Opp gjennom årene har det vært mange av finansguttene som hadde lyst til å ta en date med meg, fortalte Sommer til Nettavisen.

Hun mener det er helt vanlig med kokain, prostituerte og ellevill festing i enkelte deler av miljøet med rikinger og finansfolk.

– Det er veldig likt det du ser i Exit, bare enda villere. Men det er mest av alt trist og mørkt. Det er triste, rike folk som roter seg bort i mye rart. Det er ikke så flott som det skal se ut til. De lever veldig tomme liv, forklarte Sommer.

Les mer: Virkeligheten overgår Exit-serien: – En av Norges rikeste tilbød meg én million

Les mer: Exit: Investor avkrefter rykteflom om damer og narkotika

Kommentarer til denne saken