Gå til sidens hovedinnhold

NSB vurderer å droppe komfortkupeen

NSB vurderer å droppe komfortkupeen for å fylle opp tomme seter. Selskapet sier de finleser tilbakemeldinger fra reisende.

NSB vurderer å droppe komfortkupeen for å fylle opp tomme seter på regiontogene på Østlandet. Selskapet sier de finleser tilbakemeldinger fra reisende.

Mens passasjerer står trangt i stappfulle deler av toget, er det nesten alltid ledige seter inne på komfortavdelingen, skriver Aftenposten.

Les også: Fondsforvalter gjør narr av NSB med «forslag» til nye organisasjonsnavn

– Vi har en kraftig passasjervekst og ønsker selvsagt at flest mulig skal finne et ledig sete. Samtidig ser vi at rushtiden nå varer lenger, og at vi også har mange reisende og fullere tog gjennom store deler av døgnet, sier kommunikasjonssjef Gina Scholz i NSB.

Scholtz opplyser til NTB at dette ikke vil berøre regiontogene over lengre strekninger – til Bergen, Bodø, Stavanger og Trondheim, men kun de korte regiontogstrekningene på Østlandet.

Faller Komfort-tilbudet bort, kan det bli erstattet av setereservasjon. Ordningen vil være billigere for passasjerene, men da vil også tilbud om gratis kaffe og aviser falle bort.

NSB og Nettbuss tar i bruk det nye navnet Vy 24. april. Da blir NSBs app og nettside erstattet med Vy-appen og vy.no, og arbeidet med å endre utseendet på busser, tog og bybiler starter.

(©NTB)

Les også: Vedum om navnebytte da Sp hadde ansvaret: «Skjedde dumme ting da òg»

Kommentarer til denne saken