Strømmemarkedet får stadig flere tilbud. Nå kommer nok et gigantselskap med en ny tjeneste i starten av neste år.

ViacomCBS lanserer i begynnelsen av 2021 tjenesten Paramount+.

Ifølge selskapet vil nordmenn få tilgang på over 6000 episoder og filmer. Selskapet har store mengder rettigheter til innhold fra Showtime, Nickelodeon, Comedy Central og MTV.

Les mer: Nå kan du se Netflix - helt gratis og uten innlogging

– Tjenesten vil bli enda mer attraktiv for kundene og partnerne våre. Med relanseringen vil vi bli en betydelig utfordrer i streamingmarkedet, og den tjenesten hvor film- og serie-elskere i alle aldre kommer for å bli underholdt, sier Nordisk sjef Jesper Dahl i en pressemelding.

Paramount+ er i dag tilgjengelig gjennom kabel-TV-selskapenes egne TV-bokser.

Les også: Slik er Disney+ i Norge

Noen av titlene som vil bli eksklusivt tilgjengelig hos Paramount+ vil være First Ladies, Halo og American Rust. Andre titler som Ray Donovan, The Affair, Dexter og The Good Fight vil være tilgjengelig.

Selskapet gjør det klart at de vil satse tungt på tjenesten ved å produsere en rekke nye serier og filmer som skal lanseres på den nye tjenesten.

First Ladies - produsent og hovedrolleinnhaver Viola Davis spiller USAs tidligere førstedame Michelle Obama.

Halo - basert på det populære spillet med samme navn.

American Rust - med blant annet Jeff Daniels, Maura Tierney og Bill Camp.

Lioness - Spiondrama basert på ekte CIA-program, og omhandler Lioness en ung marinesoldat som blir rekruttert til å bli venn med datteren til en terrorist, for å sabotere organisasjonen fra innsiden.

Markedet er alle blitt trangt med en rekke strømmetjenester, både fra globale selskaper og norske selskaper. Netflix og HBO Nordic har gjort stor suksess. I tillegg har Amazon Prime, TV2 Sumo, Viaplay og en rekke andre forsøkt seg i markedet.