Gå til sidens hovedinnhold

Ny Walkman-telefon

Sony Ericssons W800i-telefon ble en kjempesuksess. Nå kommer etterfølgeren W900 med 3G-støtte.

W800i var nærmest den perfekte mobiltelefonen for deg som ikke har behov for 3G eller Edge-støtte. W900i skal forsøke å tette dette tomrommet.

- Med vår første UMTS-Walkman-telefon har vi kombinert rask nedlastinghastighet med super lydkvalitet og krystallklare videopptak med 30 bilder per sekund og videoavspilling, skriver selskapet i en pressemelding.

Stort minne
Telefonen har integrert 470 megabyte minne som brukeren kan benytte, i tillegg til at telefonen har en MemoryStick Duo-kortleser. Med maksimal utnyttelse vil en kunne få 2,5 gigabyte lagringskapasitet. Dette kommer godt med når en fyller opp spilleren med musikk.

Skjermen er viktig på denne telefonen som Sony Ericsson omtaler som en multimedia-telefon. Den er utstyrt med et display på 2,2 tommers TFT LCD-skjerm, og har en oppløsing på 240x320 punkter.

Fortsatt viktig kamera
Kamerabiten er selvsagt ikke glemt, og viderefører Sony Ericssons kamera med 2 mekapiksler og autofokus.

Sony Ericsson skryter av høyhastighets nedlasting over 3G, og nevner i sin pressemelding om nedlasting av musikk direkte fra mobilnettet. Om det vil komme gode tjenester i Norge på dette er så langt ukjent.

Ingen Edge
Det er litt trist å kunne konstatere at telegiganten fortsatt ikke har valgt å implementere Edge-støtte på sine telefoner. Derimot er det fint å se at den dominerende oransje fargen derimot er halvveis på vei bort, ved at telefonen nå leveres i både hvitt og svart.

Telefonen skal være tilgjengelig i fjerde kvartal i år. Det betyr at telefonen trolig blir en sikker vinner under juletreet.

Se flere bilder under og les flere it-nyheter her .

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken