Gå til sidens hovedinnhold

Ole Paus har solgt luksusvillaen til 17,5 millioner

- Jeg er veldig fornøyd jeg, sier Ole Paus.

Den folkekjære artisten Ole Paus har solgt millionvillaen på Svartskog i Oppegård.

- Jeg har solgt et hus. Det er et utrolig vakkert hus. Jeg er alene, så det er rett og slett for stort for meg. Det ble veldig upraktisk, sier 72-åringen.

Da boligen ble lagt ut for salg ble det beskrevet som en vestvendt og påkostet funkisperle. Eiendommen har 8,2 mål stor tomt, svømmebasseng, flere terrasser og nydelig utsikt til Bunnefjorden.

Les også: Jan Tore Kjær selger hytta på utradisjonelt vis

- Fornøyd med pris

Boligen er på over 250 kvadratmeter, har fire soverom og er omkranset av skog. Paus kjøpte eiendommen i 2016 for 12,5 millioner kroner. Boligen ble solgt til prisantydning, som var 17,5 millioner kroner.

- Jeg er veldig fornøyd jeg. Jeg flytter vel tilbake til Oslo i første omgang så får vi se, fortetter artisten.

Det er ikke alle som er like glade for at Paus flytter fra nabolaget.

- Han er en god nabo, og han vil bli savnet, sa naboen Hans Martin Tonne til Østlandets Blad da det ble kjent at Paus var på flyttefot.

Bladet skriver videre at funkisperlen ble bygget i 1964, men ble betydelig pusset opp i 2010. Samt at den høye prisstigningen kan komme av en påbygging på 160 kvadratmeter, som inkluderer en garasje.

Når vi først er inne på naboer, så får de nye kjøperne også kort vei til polfareren Roald Amundsens tidligere hjem. Amundsens kjøpte den romslige ungkarsvillaen kalt Uranienborg, etter ekspedisjonen gjennom Nordvestpassasjen i 1908.

Les også

Søkkrike Katharina Andresen selger leiligheten: Se den rom for rom

Synger julen inn

Snart legger visesangeren, som har mottatt en rekke priser, ut på en storstilt juleturné over store deler av landet. Bare i november og desember spiller han 17 konserter. Startskuddet går i Hvaler, men før julekonsertene starter, har han presset inn tid til nok en konsert.

- Det er veldig travelt. Første konsert er i morgen. Det er ikke travelt i seg selv, men jeg skal spille alle de gamle sangene mine fra 1970- og 1980-tallet. Det gleder jeg meg til, sier han.

Paus legger til at han må øve, fordi han ikke spiller dem så mye lenger.

- Så blir det juleturné og det gleder jeg meg til. Det er fin turné å dra på, for du kommer svært nært inn på folk, avslutter han.

Paus tituleres gjerne som Norges nasjonaltrubadur. Sangen «Mitt lille land» som Paus ga ut i 1994, ble enormt populær etter terrorangrepene 22. juli. Sangen har i etterkant blitt omtalt som den nye nasjonalhymnen, ifølge Wikipedia.

Kommentarer til denne saken