*Nettavisen* Økonomi.

Oppført med 36 millioner kroner ekstra

Foto: Scanpix

Bobestyrer Kjell Dagestad fikk millioner av klientkroner tillagt hans personlige formue ved en feil. Dagestad retter nå sterk kritikk mot likningskontorets saksbehandler.

07.10.03 14:48

Advokat Kjell Dagestad i Advokatene Knutsen & Co i Sandvika vil, når skattelistene legges frem førstkommende fredag, fremstå med en økning av sin nettoformue på ikke mindre enn 36 millioner kroner, skriver Asker og Bærums Budstikke.

Rekordøkningen kommer som følge av at samtlige innestående kroner på hans klientkonti er blitt tillagt hans personlige formue.

Dagestad har klarlagt overfor likningsmyndighetene at dette er klientenes penger, men likevel klarer de ikke å rette opp feilen i de offentlige skattelistene. Han blir derfor stående oppført med en stor formue som ikke er hans.

- Jeg reagerer på at Bærum ligningskontor ikke kontaktet verken meg eller min revisor for å sjekke hva som egentlig hadde skjedd, da de oppdaget den kolossale formuesøkningen. Oppdagelsen ble gjort sent i september, selv om de har sittet med papirene mine siden april, sier Dagestad til Budstikka.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.