Halden blir den nye hjembyen til det mye omtalte paret Per Sandberg og Bahare Letnes. Huset, som er bygget i 1969, ligger i området Gimle i Halden. Letnes postet selv et bilde av huset på Instagram mandag formiddag.

Huset har et boareal på 312 kvadratmeter (primærrom) og fem soverom. Tomta er på 1469 kvadratmeter. Prisantydningen i prospektet er på 3,95 millioner kroner. Megleren som formidlet salget vil ikke opplyse Nettavisen om verken om salgspris eller andre opplysninger vedrørende salget.

Den siste tiden har paret røket ut av «Skal vi danse», i tillegg til at Sandberg ikke fikk napp på en jobb som avdelingsdirektør for samfunnsutvikling og drift i Nordre Land.

Per Sandberg var i tolv år Fremskrittspartiets første nestleder under Siv Jensen. Det er over ett år siden han trakk seg som fiskeriminister etter en omstridt Iran-ferie med kjæresten Bahareh Letnes.

Før ferieturen varslet han ikke statsminister Erna Solberg, noe han var forpliktet til å gjøre. I tillegg tok han jobbtelefonen med seg på reisen, noe som også var i strid med instruksene ettersom Iran anses som et høyrisikoland på elektronisk spionasje.

Den 13. august 2018, samme dag som Sandberg trakk seg som fiskeriminister, trakk han seg også som første nestformann i Fremskrittspartiet.

Per Sandberg har ikke besvart Nettavisens henvendelser i denne saken.