Paret skal drive den nye baren i Hotel Victoria, som nå er under renovering. Går alt etter planen, kan Bar Bahalim, som stedet skal hete, stå ferdig i månedsskiftet juli-august.

– Vi henvender oss til et voksent publikum, sier Per Sandberg og samarbeidspartner Martin Christensen til Fredriksstad Blad.

Victoria Hotel ble i juli i fjor solgt fra Asbjørn Vågøy til Even Villnes og selskapet Breakeven Holding som fra før eier Grand Hotel i Halden og Grand Hotel i Tønsberg.

Les også: Bahareh Letnes bryter sammen i hulkegråt før TV-dommen kommer

Apartmentshotell

Hotellet skal drives som et apartmentshotell med kort og langtidsleie, samt utstrakt selvbetjening.

– Ett er sikkert. Vi har stor tro på markedet i Fredrikstad. Byen er i sterk vekst og har et stort utelivsmarked. Spesielt for et voksent publikum tror jeg vi kan bli et attraktivt tilbud sammen med nye Victoria Hotell, sier Sandberg til Fredriksstad Blad.

Nettavisen skrev for drøye to år siden at Sandberg og Letnes skulle åpne bar i Halden. I november 2019 kjøpte paret seg hus i Østfold-byen.

Sandberg var før jul svært misfornøyd med tiltakene regjeringen kom med for å kompensere omsetningsfallet for utelivsbransjen. da var Norges fortsatt nedstengt, nedstengingen rammet utelivsbransjen hardt.

Les også: Per Sandberg utsatt for innbrudd og hærverk

Trist

Til Nettavisen uttalte Sandberg da at hele situasjonen er trist. Han og partneren Bahareh Letnes måtte for første gang i løpet av sine to år som bareiere antakeligvis permittere de ansatte.

– Vi har 2,5 årsverk ansatt hos oss, og de har ringt oss i hele dag og lurt på hva som skjer, sa Sandberg til Nettavisen for tre måneder siden.

– For oss betyr det halvannet årsverk ekstra, så da permitterer vi heller de ansatte og forsøker å gjøre hele jobben selv. Så får vi se om vi ikke må stenge helt ned til slutt, fortsatte Sandberg, som ga seg som rikspolitiker for Fremskrittspartiet i 2018.

Den tidligere Frp-politikeren håpet at han og Bahareh Letnes skulle klare seg gjennom en ny nedstengning med nye restriksjoner for utelivet. I tillegg til baren drifter de også en del av Grand Hotell i Halden, samt en restaurant som er åpen for arrangementer.

Les også: Siv Jensen tar et knusende oppgjør med Frp-veteraner

Camp Kulinaris

Denne uken er Bahareh Letnes (31) restaurantsjef inne på «Camp Kulinaris», der ikke alt går helt etter planen.

I tirsdagens episode, som allerede ligger ute på Viaplay sine strømmetjenester, ender serveringen tilsynelatende i en katastrofe.

Flere av gjestene blir glemt og maten blir servert forsinket. Da Letnes omsider får dommen av TV-kokk og programleder Kjartan Skjelde blir det for mye for 31-åringen.