Økonomien til president Donald Trump har fått seg en skikkelig knekk, skal vi tro de siste tallene presentert i Forbes. De har gjort en gjennomgang av hans eiendeler, noe som viser at han har vært gjennom et svært tøft år.

Enkelte eiendeler, som hans golfresort Doral i Miami, har sunket med hele 80 prosent i verdi det siste året. Ifølge Forbes er det nå bare verdt 28 millioner dollar, eller 250 millioner kroner, om man tar høyde for pantelån.

Les også: Dette er Trumps nye skrekkvideo

Formuen er ned 20 prosent

Trump har store verdier i både kontorbygg og hotell. Men ifølge Forbes har han også mye gjeld i eiendommene i D.C. og Chicago.

Forbes har regnet seg frem til at Donald Trumps verdier har sunket med 20 prosent, rundt 600 millioner dollar, eller 5,4 milliarder norske kroner, det siste året.

Les også: - Charlie Sheen er nå blakk, svartelistet og selger videoer for 3500 kroner

Presidenten er dermed verdt 2,5 milliarder dollar, eller 22,6 milliarder norske kroner. Det gir presidenten plass nummer 339 på Forbes liste over de 400 rikeste personene i USA, noe som er ned 64 plasser fra i fjor.

Eier 350 parkeringsplasser på Manhattan

Men, alt er slettes ikke mørkt for Trump og hans investeringer, skal vi tro Forbes. De trekker blant annet frem noen lyspunkter i Trumps portefølje, som garasjeplasser presidenten sitter på på Manhattan. Han eier 350 parkeringsplasser der, noe som ifølge dem er en god investering med tanke på alle som nå er redde for å ta metroen i byen.

De trekker også frem hans eiendom Mar-a-Lago Club i Florida og tre hjem presidenten eier i nærheten. Dette er normalt sett lukrative eiendommer, men er spesielt attraktive nå som New Yorkere flykter fra byen og drar opp prisene på steder som Palm Beach, skriver Forbes.