Kjendisparet skal ifølge Finansavisen ha kjøpt en av ni leiligheter i et eksklusivt prosjekt i Munthes gate 29 på Frogner i Oslo. Prosjektet er blant annet i regi av ABG-analytiker og Vålerenga Ishockey-investor Jarle Normann-Hansen.

Leilighetene i prosjektet er på mellom 77 og 196 kvadratmeter med tilpassede løsninger, terrasser der selger oppfordrer til grilling, og private grønne uterom samt underjordisk garasje.

Pilgaard og Kirseboms leilighet er på 180 kvadratmeter og hadde ifølge Finansavisen en utropspris på 27 millioner kroner. Paret skal imidlertid ha prutet ned prisen to millioner og fått endelig tilslag på 25 millioner kroner.

Les også: Petter og Vendela kjøper luksusbolig på Oslo vest

Klassisk byhus

Munthes gate er en sidevei til Kirkeveien, tvers overfor hovedinngangen i Vigelandsparken. Prosjektet beskrives som et klassisk byhus transformert og skreddersydd av R21 Arkitekter.

Det er lagt opp til en tidløs arkitektur, med varige materialer og rene linjer. Alle leilighetene har terrasser etablert som private grønne uterom, og underjordiske garasjeplasser. Leilighetene ferdigstilles nå i oktober.

Nettavisen har vært i kontakt med Vendela Kirsebom, som ikke ønsker å kommentere boligkjøpet. Hun kan imidlertid fortelle at paret gleder seg til å flytte sammen. Nettavisen Økonomi har også vært i kontakt med eiendomsmegler Fredrik Dyve i Dyve & Partners, men han vil heller ikke gi noen detaljer.

Munthes gate er en omdanning av en gammel kontoreiendom til boliger. Bebyggelsen ble oppført som del av Norsk Almenvitenskapelige Forskningsråd i 1973 og er tegnet av arkitektene Trond Eliassen og Birger Lambertz-Nilssen.

Nettavisen skrev for en drøy måned siden at Farmen-paret ikke fikk solgt drømmeleiligheten på Vinderen. Paret ble samboere i mars i år.