Programleder Anne Lindmos sveitservilla selges

PUBLIKUMSFAVORITT: Anne Lindmo er en av Norges mest populære programledere. Nå selger hun boligen på Oppsal

PUBLIKUMSFAVORITT: Anne Lindmo er en av Norges mest populære programledere. Nå selger hun boligen på Oppsal Foto: FOTO: Nina Schyberg Olsen/Nordstrands Blad og Scanpix

Den folkekjære programlederen Anne Lindmo og mannen selger deres familie-eiendom på Oppsal i Oslo.

13.06.19 15:09

OPPSAL I OSLO (Nettavisen Økonomi/Nordstrands Blad): - Villaen skiller seg virkelig ut fra mengden, sier Vegar Einang daglig leder i DNB Eiendom i Bjørvika til Nettavisen.

Sveitservillaen er på 146 kvadratmeter og har utvendig det karakteristiske fasaden med fremhevede gavler og utskårne listverk.

- Det er en bolig med et helt spesielt uttrykk, både utvendig og innvendig, sier Einang.

Boligen har et tydelig historisk preg, og ligger flott til på en høyde over Østensjøvannet.

- Sveitservillaen er opprinnelig fra 1911, men ble omfattende oppusset i 2009, og er siden samvittighetsfullt vedlikeholdt og oppgradert. Vinduene er originale og bidrar til å gi huset sjel, skriver Einang i boligannonsen.

Lindmo ønsker selv ikke å kommentere boligsalget.

Solid verdistigning

Anne Lindmo er en av Norges mest populære programledere, og aller mest kjent som programleder for talkshowet Lindmo på NRK. Privat er hun gift med Hasse Lindmo, og sammen har de sønnene Eivind og Ola.

Lindmo og ektemannen har eid boligen siden 2009, da ble den kjøpt for 5,5 millioner kroner. Den flotte villaen ligger nå ute til en prisantydning på 10,2 millioner kroner. Det gir en solid verdiøkning på hele 4,7 millioner kroner i løpet av de siste ti årene.

FRODIG: Boligen ligger skjermet til og er omgitt av ærverdige gamle eiketrær  Foto: FOTO: Nina Schyberg Olsen/Nordstrands Blad og Scanpix

Grønn glede

Huset ligger i Oppsalveien og er plassert fint i terrenget med grønne og frodige omgivelser og umiddelbar nærhet til Østensjøvannet.

- Vi ser eiendommen ligger i et område som er veldig populært, spesielt blant barnefamilier, sier Einang.

Megleren tror boligen kommer til å bli populær blant barnefamilier på leting etter ny bolig, aller mest på grunn av beliggenheten.

- Du har nærhet både til Østmarka og byen, noe som appellerer til mange. Vi ser at det er mange som flytter internt i området, i tillegg til at det kommer en del nye, hovedsakelig småbarnsfamilier som flytter ut fra sentrum, sier han.

Påkostede løsninger

Fasilitetene i eneboligen er det også lite å si på. Kjøkkenet er stor og åpent med italienske Mutina-fliser og spesialbygd hylle og benkeplate i eik. Det er en luftig og åpen løsning inn mot spiseplass og stue.

Villaen har en praktisk romløsning med lys glassveranda i enden av stuen, og utgang til en veranda på hele 38 kvadratmeter.

I andre etasje finnes tre store soverom, hvor hovedsoverommet har utgang til egen balkong.

En kjøper kan også se fram til et originalt anneks fra 1906. Det sjarmerende annekset er malt i en okergul farve og ligger rett utenfor husets inngangsparti. Annekset er innredet som et ekstrarom med både seng og kontorplass.

Har du sett disse boligperlene?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.