Her finner du rabattkalkulatoren

Om rabattkalkulatoren

I øverste de av kalkulatoren legger du inn hva du tror du skal handle for det neste året. Kjøpene er delt inn en del hovedområder. Etter å ha lagt inn beløpet, legger du inn hvor stor prosentandel du tror du kan klare å kjøpe produktet billigst mulig. Deretter hvor mye du kan klare å kjøpe det på salg eller tilbud. Resten kjøpes til normal pris, og blir beregnet automatisk

Nedenfor legger du inn hvor mye billigere du får produktet for ved å kjøpe enten der å da, eller å kjøpe det på tilbud eller salg.

Hvor enkelt det er å kjøpene varene billigst avhenger mye av hvor sammenlignbare produktene er, og hvor mange som har produktet. Blant for eksempel klær og sko kan det ofte være vanskelig å sammenligne fordi det ofte er få som har varen. På den annen side er det lett å kjøpe klær på salg med store avslag. Et annet eksempel er mat, der prisforskjellene i prosent ikke er store, og det er ikke lett å komme opp i en stor andel av tilbudsvarer.

Se også:

Rabattsøket
I rabattsøket kan du enkelt søke gjennom over 3000 rabattavtaler. Dette kan både være rene rabatter, cashback/kickback, penger tilbake og andre fordelsavtaler. Du søke på tre forskjellige måter: Etter hva slags produkt eller tjeneste, etter hvem som har fremforhandlet avtalen, etter hvem som tilbyr rabattavtalen.

Rabatter - slik får du dem
Det er mange måter å oppnå rabatt på. Her er en gjennomgang av de viktigste av dem.

Rabattkoder
På rabattnettsteder får du en oversikt over en rekke rabattkoder, og mer generelle tilbud som du kan benytte deg av.