Gå til sidens hovedinnhold

RCCL med cruise-nyheter

I 2004 satser Royal Caribbean International frisk, og håper på kraftig vekst. For å nå målene vil selskapet blant annet innlemme flere skip i flåten, og åpne for nye destinasjoner.

- Vi har uhyre sterk tro på det kommende året. Våre salgsmål for 2003 nådde vi allerede i juni. Nå satser vi friskt og forventer en vekst på over 25 prosent i 2004, sier Magnus Wrahme, leder for Royal Caribbean (RCCL) i Norden og Baltikum, i en melding.

For første gang blir Oslo hjemmehavn for et cruiseskip. Jewel of the Seas kommer direkte fra verftet i Tyskland til Oslo 30.april, og skal gjøre to seilinger.

Blant de nye feriealternativene er storskipet Voyager of the Seas, som har New York som hjemmehavn våren og sommeren 2004. Her tilbys ni-netters cruise i vestlige Karibien.

Mariner of the Seas, som ble sjøsatt i november, er det nyeste og siste skipet i Voyager klassen. Fra Port Canaveral i Florida kan du slenge deg på et sju-netters cruise.

Er du raskt ute med bestillingen, frister RCCL med gode priser på utvalgte seilinger. Ved bestilling før 1. februar 2004 kan du få opp til 2000 kroner i rabatt per lugar.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus