*Nettavisen* Økonomi.

Reitan toner ned ordfører-drøm

Rema-konge Odd Reitan uttalte i et intervju at han kunne tenke seg å bli ordfører. Nå toner han ned utsagnet, og opplyser at det ble sagt med « glimt i øyet».

06.11.03 10:05

- Jeg vil avkrefte enhver spekulasjon rundt dette, som tydeligvis har oppstått etter et intervju med meg i Byavisa. Jeg kommer ikke til å entre politikken, verken som ordfører eller noe annet. Det eneste jeg har svart på, er hvorvidt jeg selv mener jeg ville blitt en god ordfører. Da svarte jeg at jeg ville blitt en «perfekt ordfører»! Svaret ble gitt med «glimt i øyet», skriver Reitan i en pressemelding onsdag kveld, ifølge Adresseavisen.

Reitan var i et intervju med Radio-Adressa full av beundring for Herman Frieles inntog i Bergens-politikken, og uttalte at de tradisjonelle politiske miljøene trenger nytt blod.

- Jeg har evnen til å bygge en kultur, et lag av mennesker som kan jobbe sammen. Politikken kunne ha hatt behov for en del næringslivsfolk. Jeg har ingen politisk erfaring i det hele tatt, men kanskje nettopp derfor kunne jeg egnet meg som ordfører, sa matmilliardæren i intervjuet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.