Gå til sidens hovedinnhold

Rik på drittjobber

Nå vil vestlendingen vaske dritt for 300 millioner kroner.

I fjor omsatte Kennet Nilsen (44) og KTV Group for 48,9 millioner kroner på «møkkajobber». Rundt 18 millioner mer enn året før, og nesten en dobling sammenlignet med 2010.

Nilsen er utdannet elektriker, men det er rengjøring som har blitt hans levebrød.

Gjør investeringer

– I løpet av 2015 har han vi som mål å omsette for over 300 millioner kroner, sier Nilsen til Nettavisen NA24.

KTV Group operer offshore og rengjør dieseltanker, vanntanker, ballasttanker, drillvann, kjettingkasser og store bygningsfasader. Askøyværingen eier selskapet alene.

– Vi har en topplinjevekst og dermed så bruker vi mer penger for å øke omsetningen, fortsetter han.

Hardt arbeid

Tallene for 2012 er ikke helt klare, men av den nevnte omsetningen på 48,9 millioner kroner regner Nilsen med et resultat i underkant av syv millioner kroner.

– Det blir for enkelt å bare peke på gode produkter og tjenester som forklaring på den solide økningen. Vi har skapt et arbeidsmiljø hvor alle spiller en viktig rolle og betyr noe i fellesskapet. Vi satte fokus på dette for to år siden, og siden har også omsetningen økt betydelig. Godt arbeidsmiljø gir fremgang, konkluderer Nilsen, sier Nilsen og fortsetter:

– Dette er hardt arbeid og man blir skitten i trynet av jobben, men det er også en moro jobb som gir mening og innhold i arbeidsdagen.

Selv startet han alene for 20 år siden med to tomme hender og en høytrykksspyler. KTV Group har rundt 50 ansatte ved inngangen til 2013.

Les også:

Kommentarer til denne saken