*Nettavisen* Økonomi.

Ring billigst i utlandet

De fleste som har vært i utlandet har blitt overrasket over hvor dyrt det er når de får regningen. Nå blir det lettere å få oversikt over kostnadene og finne billigst abonnement.

10.02.06 08:36

Post- og teletilsynets prisoversiktstjeneste Telepriser.no har nå fått utvidet funksjonalitet. Tidligere har tjenesten kun sett på prisen for å ringe i Norge, men nå får du også en enkel oversikt over prisen for mobilbruk i utlandet.

Tjenesten fungerer ikke som en kalkulator, men som en enkel oversikt over alle abonnementene til Telenor, NetCom, Tele2 og Chess. Dette dekker den store majoriteten av mobilabonnementene i Norge.

Så langt er det bare Sverige, Spania, Danmark, Tyskland, Storbritannia og Italia som er med i oversikten, men dette skal ifølge Post- og teletilsynet være de landene nordmenn reiser mest til, og dermed være mest relevant.

Tjenesten har skilt ut hver av aktørene du har tilgang til i de forskjellige landene, men Telenor, NetCom og Chess har alle like priser i alle nettene innenfor samme land.

Med tjenesten blir det enkelt å få oversikt over de faktiske ringekostnadene og finne hvilken operatører som er billigst til de landene du reiser mest.

Tjenesten finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag