*Nettavisen* Økonomi.

Røde Kors-rettssaken utsatt

Politilegen har sykmeldt utroskapstiltalte Peter Aksel Nielsen i fjorten dager. Den omfattende Røde Kors-rettssaken utsettes like lenge.

07.01.04 13:00

Nielsen møtte ikke da maraton-rettssaken skulle starte tirsdag, men leverte istedet sykmelding som gikk på at han led av depresjon.

Verken aktor eller dommeren godtok sykemeldingen, men etter ny konsultasjon stadfestet politilegen vurderingen fra den private legen.

- Jeg beklager at det er blitt sånn, men vi må bare ta konsekvensen av den situasjonen vi er kommet i, sa tingrettsdommer Liv Synnøve Taraldsrud da partene møttes onsdag klokken 10.30.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jan Christian Grandre

Det er avsatt hele 8 uker til rettssaken. Retten vil prøve å kjøre hele saken innenfor de 6 gjenstående ukene. Partene møtes igjen 19. januar.

- Det var i ugangspunktet avsatt romslig med tid til denne rettssaken, så jeg tror dette skal gå greit. Vi skal også gjennomgå vitnelisten, og vurdere noen navn på nytt, sier førstestatsadvokat Lars Stoltenberg i Økokrim til TV 2 Nettavisen.

- Vi legger til grunn at rettssaken begynner 19. januar, og jeg vil ikke spekulere i hva som skjer dersom det da foreligger fortsatt sykemelding, sier Stoltenberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag