*Nettavisen* Økonomi.

Roger til sengs med fienden

Foto: (Mediehuset Nettavisen/Montasje)

- Det som skjedde, skjedde. Det har jeg tatt konsekvensen av, sier Ingebrigtsen - som nå har fått ny jobb.

10.04.13 21:32

Tidligere statssekretær Roger Ingebrigtsen (Ap) har fått jobb som PR-rådgiver i kommunikasjonsbyrået JKL, melder Dagens Næringsliv.

Ingebrigtsen trakk seg fra Arbeiderpartiets stortingsliste i Troms og som statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet i november i fjor etter at det kom fram at han hadde hatt et seksuelt forhold til en 17 år gammel jente.

Ingebrigtsen skal lede JKLs nye Tromsø-kontor, og begynner i juni når den obligatoriske karantenetiden går ut.

– Jeg ser fram til å jobbe for og opp mot norsk næringsliv, men også myndigheter, kommuner og fylker som trenger veiledning i mange ulike spørsmål, sier Ingebrigtsen til Dagens Næringsliv.

– Er det noen kunder som ønsker å vite mer om hvordan det er å stå i offentlighetens søkelys skal jeg fortelle dem om hvordan det er. Men dette er ikke noe jeg ønsker å snakke om i mediene. Det som skjedde, skjedde. Det har jeg tatt konsekvensene av. Så håper jeg at jeg vil bli vurdert ut fra den kompetansen jeg sitter på, og ikke alt annet, sier Ingebrigtsen.

Nord-Norge kommer til å bli viktigere framover, mener Julie M. Brodtkorb, administrerende direktør i JKL Norge, som er tilfreds med nyansettelsen.

– Roger Ingebrigtsen har en nærmest unik kombinasjon av politisk erfaring og bred erfaring fra norsk presse og han skal være med å bygge opp kontoret i Tromsø, sier hun. (NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.