*Nettavisen* Økonomi.

Så lett bytter du strømleverandør

Foto: Crestock.com

Det er langt enklere enn du kanskje tror.

01.10.09 13:44

Etter suksessen med bankbyttetjenesten Minrente og anbudstjenestene Mittoppdrag og Meglerguiden, har Nettavisen lansert strømbyttetjenesten Minstrøm.

Minstrom.no hjelper leserne med å finne de billigste kraftleverandørene på markedet. Men ikke nok med det: Tjenesten gjør også jobben med å flytte strømabonnementet ditt til en billigere leverandør. Enklere blir det ikke.

Klikk her og kutt strømregningen din nå!

Mye å spare
Det er store prisforskjeller i kraftmarkedet, og flere prissammenlikninger har avdekket at vanlige husholdninger kan spare ca 2000 kroner årlig på å flytte strømmen fra de dyreste til de billigste landsdekkende leverandørene.

Denne artikkelen fra januar 2009 viste at Hafslund Direkte, som er det vanligste abonnementet i Oslo-regionen, er ca 1700 kroner dyrere enn de to billigste landsdekkende alternativene.

Minstrom.no har som mål at du alltid skal ha den billigste strømmen.

- Forbrukermakt
Som nevnt først i artikkelen, er Minstrøm Nettavisens fjerde gratistjeneste som hjelper leserne med å barbere husholdningsbudsjettet.

Redaktør Thomas N. Witsø-Bjølmer mener Nettavisens tjenester er banebrytende forbrukerjournalistikk.

- De andre avisene viser leserne hvilke tjenester og produkter som er billigst. Nettavisens gratistjenester tilbyr i tillegg leserne en mulighet til å bytte til disse tilbyderne, sier Witsø-Bjølmer.

- Mange lesere synes det er et ork å skifte bank eller strømleverandør. Nettavisens forbrukertjenester gjør jobben for deg uten at du trenger å kontakte din gamle bank eller leverandør. Minstrøm og Minrente er ren forbrukermakt, fortsetter Witsø-Bjølmer.

Slik bytter du strømleverandør
Du kan skifte leverandør så ofte du vil med Minstrom.no, og det koster deg ingenting å bytte. Din nye leverandør vil informere din nåværende kraftleverandør og netteier om leverandørskiftet, og ca. tre uker senere vil byttet skje. Du vil da motta strøm fra din nye kraftleverandør.

Registreringsskjema finner du her.


Dersom du ikke ønsker at Minstrom.no skal lete etter markedets biligste leverandører for deg, kan du når som helst melde deg av tjenesten. Du kan da velge om du vil fortsette med den kraftleverandøren du da har, eller så kan du selv bytte til en ny.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag