Gå til sidens hovedinnhold

SAS-sjef Rickard Gustafson går av

Har sagt ja til en ny stilling.

Det kommer frem i en pressemelding mandag. Gustafson sier i pressemeldingen at han har blitt tilbudt en stilling i en av Sveriges ledende industrikonsert.

- SAS har en sterk posisjon i det skandinaviske markedet og er godt posisjonert for å lede utviklingen mot mer bærekraftige flyreiser så snart pandemien er bekjempet, skriver han.

- Jeg vil rette en varm takk til alle anerkjente kolleger, kunder og andre interessenter i SAS for deres engasjement, lojalitet og støtte som alltid vises, både i tider med medgang og motgang.

Les også: Wizz Air zapowiada pozwy sądowe za akcję bojkotowania spółki

Styreleder i SAS, Carsten Dilling, skriver i pressemeldingen at han er skuffet og lei seg over nyheten.

- Samtidig vil jeg takke Rickard for hans fantastiske jobb i løpet av de ti årene han har fungert som konsernsjef. Under Rickards ledelse har SAS gjort en bemerkelsesverdig vending, fra tap til flere års lønnsom inntjening. Nylig har han trygt ledet selskapet gjennom den første delen av den tøffeste krisen i selskapets 75-årige historie, pandemien, sier han.

Gustafson påpeker at SAS fremdeles er i en kritisk, men stabil posisjon, etter koronakrisen, og at prosessen med å finne en arvtaker er i gang.

Les også: Pensjonist Hasse (75) kom seg ikke i barnebarnets konfirmasjon: – Jeg er hakkandes forbanna!

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken