SAS uten domene

Foto: (www.scandinavian.net)

SAS har vært trege, og må nå kjempe for retten til sasbraathens.no. Denne adressen har nemlig selskapet Murel Media Group sikret seg.

20.04.04 13:24

I forrige uke ble det bestemt at styret i SAS går inn for å slå sammen de to flyselskapene SAS og Braathens til ett selskap. Det nye navnet vil bli SAS Braathens, skriver dn.no. På tross av dette, har ikke SAS-gruppen klart å sikre seg domenenavnet.

Murel Media Group registrete nettadressen samme dag som SAS offentliggjorde planene om å slå sammen de to flyselskapene, men de vet ikke hva siden skal brukes til ennå.

- Det har vi ikke bestemt ennå. Det er jeg og en venn av meg som har kjøpt det, men skal bruke det til vet vi ikke riktig ennå, sier Anders Murel til dn.no.

SAS er klar over at deres domenenavn er på fremmede hender, men regner med at det hele vil løse seg, ifølge informasjonsdirektør Simen Revold.

- Hvis de virkelig ønsker å få dette navnet, så får vi jo se hva vi finner ut av dette. Jeg er ikke så vanskelig å ha med å gjøre, sier Murel til nettstedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.