Gå til sidens hovedinnhold

Satser på Koenigsegg

Den norske deleieren i den svenske superbilen Koenigsegg, Bård Eker, selger racerbåten «Spirit of Norway» for å få mer til bil.

En sesong i «båtsportens formel 1» ble nok for bil- (Koenigsegg), båt- (Hydrolift) og prosjektordesigner og -utvikler Bård Eker, skriver Fredriksstad Blad.

Tidsklemme
Selv om han senest i høst forsikret om at han kom til å holde ut en sesong til, har han nå funnet ut at det tar for mye tid. Det er også tre flere race i år enn det var i fjor.

Mere Koenigsegg
- Én times offshore-race tar en uke av min tid. Det blir for mye, selv for meg, sier Bård Eker som selger båten tilbake til Bjørn Rune Gjelsten. Mye dreier seg om Koenigsegg akkurat nå, sier han, som eier 45 prosent av bilprodusenten.

I tillegg sier han at noe av grunnen til å trekke seg, er at noe av motivasjonen forsvant etter å ha tatt VM-sereien i 2005. Men han er på ingen måte lei av båt, og ser ikke bort fra muligheten for en tur på fjorden.

- Jeg er satt opp som tredjefører, så det er ikke helt utenkelig at det kan bli ett eller to race på meg i år også, avslutter Eker.

Les mer om bil og trafikk i Bilmagasinet

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken