– Her renner det inn. Vi er kjempefornøyd, sier Bulder Bank-sjef Torvald Kvamme til DN.

Torsdag morgen annonserte DNB at de ønsker å kjøpe opp Sbanken for 11,1 milliarder kroner.

Les mer om saken her: DNB vil kjøpe Sbanken for 11,1 milliarder

På Sbankens Facebook-sider skriver banken klokken 08.21 at «endelig avklaring vil ta tid, og for deg som er kunde hos oss er det lite sannsynlig at det kommer endringer før i 2022». I en oppdatering klokken 11.00 ser banken seg nødt til å presisere i innlegget at de ansatte og ledelsen i Sbanken ikke kan bestemme hvorvidt selskapet selges eller ikke.

Kundene virker imidlertid ikke å være fornøyde:

Meldingen om at DNB vil kjøpe Sbanken har fått nesten 2.000 kommentarer på Facebook fra Sbanken-kunder i løpet av få timer og nesten alle kommentarene går ut på at kundene vil bytte bank dersom oppkjøpet blir en realitet.

Les også: Kundene raser mot DNB-planer: Varsler massiv kundeflukt

– Jeg byttet fra DNB til Sbanken fordi jeg ikke var fornøyd, så dette er ikke godt nytt, skrev blant annet en kunde.

Nå tyder mye på at mange gjør realitet av sine trusler. Konkurrenten Bulder Bank, som i likhet med Sbanken er en liten, digital utfordrer til de etablerte storbankene, melder nå om enormt kundetilfang i løpet av dagen.

– Nå er dette ganske ferskt, så vi har ingen tall, men her har det kommet inn forespørsler via telefon, mail, og chat på løpende bånd gjennom dagen, og det er fortsatt høyt trykk. Vi får mange tilbakemeldinger fra folk som sier at vi virker som et godt alternativ til Sbanken, sier Kvamme til DN .

Sparebanken Øst-eide Nybygger sier de opplever doblet trafikk inn på sine nettsider i dag, ifølge avisen.

Også andre banker håper å fange opp de misfornøyde Sbanken-kundene. Blant annet har Storebrand Bank startet en kampanje hvor de prøve å kapre Sbanken-kunder.