Se den unike millionær-boligen

Mangemillionær Bjørn Willy Lunde selger sin helt unike bolig i Trondheim.

13.04.19 15:43

Mangemillionær Bjørn Willy Lunde selger sin helt unike generasjonsbolig i Trondheim. Boligen er lagt ut med en prisantydning på 15.900.000 og bildene i Finn-annonsen vitner om svært kunst- og interiørinteresserte eiere.

Se video øverst i saken.

Det bekrefter også eiendomsmegler Kent Nergård i Eiendomsmegler 1.

- Eieren er veldig glad i kunst og antikviteter og dette er et slags livsverk for ham, forteller han til Nettavisen.

TV 2 omtalte først saken.

Foto: Eiendomsmegler1

Prisen på nesten 16 millioner inkluderer ikke inventaret, men etter tre tiår er altså boligen blitt hjem til en stor samling kunst, interiør og antikviteter, og aller helst ønsker Lunde å selge til noen som også vil kjøpe med det meste av dette.

- Det er en stor og flott bolig med en spesiell stil man ikke får så lett i dag. Det er en flott eiendom, og et stort hus som passer de som har en stor familie, sier Nergård til Nettavisen.

Han forteller at det er mange som er nysgjerrige på boligen, som nå har ligget ute i halvannen måned, men at de per nå ikke har fått noe bud.

Foto: Eiendomsmegler 1

Selv skulle Bjørn Willy Lunde, ifølge megleren, gjerne fortsatt å bo i boligen. Ifølge TV 2 er det alderen og en skrantende helse som gjør at han nå likevel ser seg nødt til å selge det han selv kaller for en hobby og et livsverk.

- Han skulle gjerne bodd der, men han begynner å bli en eldre kar, sier Nergård til Nettavisen.

Ifølge annonsen på Finn.no er boligen, som ble bygget i 1940, på 3 plan og har et areal på 361 kvadratmeter.

Boligen beskrives å ha blant annet tre stuer, en terrasse og en balkong samt at det er egen inngang klar for innredning av en leilighet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.