*Nettavisen* Økonomi.

Seim selger luksusleilighet

Foto: Scanpix

Bedragerisiktede Carl Fredrik Seim skal nå selge sin luksusleilighet på Oslos beste vestkant. Pengene salget gir, skal rett til banken som betaling for misligholdte lån.

26.09.03 21:13

Det er ingenting å si på utsikten fra leiligheten på Uranienborg på Oslos vestkant, som også Seims foretningspartner Tor Arne Uppstrøm skal ha disponert. Prisantydningen er på 8 millioner kroner:

- Dette er en ekte penthouseleilighet. Den ligger i 7. etasje og har en utsikt på nesten 360 grader, sier advokat Tom Johnsen hos Sem og Johnsen eiendom til TV 2.

Designleilighet
Seims Oslo-krypinn er på 235 kvadratmeter og har tre terrasser. Den ble bygget som en designleilighet i 1988, og var den gang ultramoderne.

Det var gjennom selskapet Starefossen Holding at den unge forretningsmannen kjøpte leiligheten for to år siden for åtte og en halv million kroner. Siden den gang er det blitt verftskjøp, konkurs og bedragerisiktelse på bergenseren.

- Grei pris

Prisantydning er rundt 8 millioner og pengene skal rett til banken som betaling for misligholdte lån. Og prisen er grei, mener megleren.

- Det burde ikke bli noe problem å få det for en så flott leilighet, sier Johnsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.