*Nettavisen* Økonomi.

Selger Bygdøy-luksus til 50 millioner

En toppleilighet på Bygdøy er til salgs for 50 millioner, bortimot 200.000 kroner kvadratmeteren.

22.05.19 18:56

Luksusen som nå skal ut, er den siste ledige toppleiligheten i prosjektet Bygdøynes fra Solon Eiendom og Reiulf Ramstad Arkitekter. Adressen er Admiral Børresens vei 3B, mellom rådyre P.T. Mallings vei og Lille Herbern, på Bygdøys østside.

Leiligheten, med et bruksareal på 258 kvadratmeter, utgjør en hel toppetasje og ligger med vending mot syd. I tillegg er det utsikt over prosjektets private park i øst og den sveitsiske ambassades hage i vest.


18 leiligheter

- Dette er den siste av de store toppleilighetene i prestisjeprosjektet Bygdøynes av Solon Eiendom og Reiulf Ramstad Arkitekter. Prosjektet har totalt 18 leiligheter, hvorav 16 er solgt. Prosjektet er nylig ferdigstilt, sier partner og daglig leder Christoffer Askjer i Sem & Johnsen til Nettavisen Økonomi.

Eiendomsmegleren har derfor nettopp lagt ut en annonse for de siste leilighetene.

- Vi har vært nær ved å selge denne før lansering, men har valgt å gå åpent ut i markedet for å nå et enda større publikum. Det er solgt tre andre og noe tilsvarende toppleiligheter i prosjektet til tilsvarende priser, sier Askjer. Nettavisen Økonomi omtalte prosjektet i februar.


- Helt unik

Han mener den siste leiligheten i prosjektet er helt unik, med 4 meters takhøyde, enorme vindusflater, heis rett inn i leiligheten, og det han omtaler som en svært høy byggeteknisk kvalitet.

- Det er få prosjekter som kan tilby tilsvarende kvaliteter, hevder Askjer.

Klikk på bildet for å forstørre.

SELGER LUKSUS: Christoffer Askjer hos Sem & Johnsen har fått oppdraget med å selge toppleiligheten på Bygdøy. Foto: (Sem & Johnsen)

I annonsen trekkes frem enorme vindusflater, to garasjeplasser, men med mulighet for flere), tre komplette soveromssuiter, et ekstra gjestetoalett, samt en heis direkte inn i leiligheten.


Privat takterrasse

I den 258 kvadratmeterstore leiligheten er det en oppholdssone på 113 kvadratmeter og en bod på 25 kvadratmeter tilknyttet garasjeplassene.

Kjøperen kan også se frem til en privat takterrasse på ca. 65 kvadratmeter mot syd og andel i fredet park på 3,6 mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag